Продавець Інтернет-магазин здорового харчування, натуральної косметики, вітамінів та cуперфудів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1929 відгуків
Інтернет-магазин здорового харчування, натуральної косметики, вітамінів та cуперфудів
+380971756916
+380 (97) 175-69-16
Кошик

Сік журавлини

Сік журавлини

Журавлина є справжнім джерелом корисних речовин, які відмінно збалансовані й добре засвоюються організмом. 100% натуральний журавлинний сік холодного віджиму зберігає всі корисні властивості ягід. Тому його регулярне вживання має позитивний вплив не тільки на певні органи та системи, а й на весь організм в цілому.

Корисні властивості соку журавлини

Журавлина вважається природних антибіотиком і засобом, що дозволяє зміцнити імунітет. У ній міститься велика кількість вітаміну С, якого в ягодах стільки ж, скільки в цитрусових. Він підвищує захисні функції організму проти інфекцій і вірусів, прискорює процес загоєння ран, регулює процеси кровотворення й обміну речовин, цілюще впливає на молодість шкіри.

Журавлина багата цілим комплексом вітамінів: А, Е, вітаміни групи В, К, бета-каротин. У комплексі з дубильними речовинами, вітаміни С і РР допомагають організму виводити шлаки й токсини, запобігають гнильним процесах, очищають кров. Вітаміни групи В зміцнюють стінки судин, покращують обмін речовин і процес кровотворення.

В ягодах міститься велика кількість антиоксидантів. Вони захищають організм від негативного впливу вільних радикалів, запобігають розвитку серцево-судинних, ендокринних і онкологічних захворювань, передчасному старінню клітин.

Журавлина багата органічними кислотами, кожна з яких має свою позитивну дію на організм. Урсоловая кислота запобігає утворенню каменів у нирках, бензойна знижує в'їхав в'язкість крові та допомагає боротися із запальними захворюваннями.

У соку журавлині багато цукру й фруктози, а також полісахаридів, особливо пектину. Він покращує метаболізм, активізує перистальтику і нормалізує мікрофлору кишківника, очищає організм від токсичних сполук, стимулює кровообіг.

Також в соку журавлини багато важливих для організму мікроелементів: залізо, кальцій, калій, магній, фосфор, натрій, марганець, мідь, йод, магній та ін.

При якіх захворюваннях рекомендується пити журавлинний сік

Натуральний сік журавлини має жарознижувальну, протизапальну і загальнозміцнювальну дію, тому з успіхом використовується для лікування простудних захворювань.

Журавлинний сік нейтралізує хвороботворні мікроби, включаючи стафілококи, стрептококи й кишкову паличку. Сік створює непридатну для їх життя середу, того показань при циститі та інших захворюваннях сечовивідних шляхів.

Лікарі рекомендують приймати сік журавлини при захворюваннях шлунковокишкового тракту, запаленнях підшлункової залози та гастритах, викликаних зниженою кислотністю.

Сік з журавлини можна використовувати для полоскання ротової порожнини та горла для профілактики ангін, карієсу, пародонтоз і запалення ясен.

Журавлинний сік допомагає зменшити жирові відкладення, знижує рівень цукру і шкідливого холестерину в крові. Водночас він підвищує рівень корисного холестерину. Завдяки цьому, знижується ризик утворення тромбів, виникнення ішемічної хвороби серця, ішемії мозку, інфаркту міокарда.

Оскільки журавлинний сік має легкий сечогінний ефект, з його допомогою можна м'яка яко знизити високий артеріальний тиск.

Сік журавлини

Журавлина є справжнім джерелом корисних речовин, які відмінно збалансовані й добре засвоюються організмом. 100% натуральний журавлинний сік холодного віджиму зберігає всі корисні властивості ягід. Тому його регулярне вживання має позитивний вплив не тільки на певні органи та системи, а й на весь організм в цілому.

Корисні властивості соку журавлини

Журавлина вважається природним антибіотиком і засобом, що дозволяє зміцнити імунітет. У ній міститься велика кількість вітаміну З, якого в ягодах стільки ж, скільки в цитрусових. Він підвищує захисні функції організму проти інфекцій і вірусів, прискорює процес загоєння ран, регулює процеси кровотворення й обміну речовин, цілюще впливає на молодість шкіри.

Журавлина багата цілим комплексом вітамінів: А, Е, вітаміни групи У, К, бета-каротин. У комплексі з дубильними речовинами, вітаміни С і РР допомагають організму виводити шлаки й токсини, запобігають гнильним процесах, очищають дах. Вітаміни групи В зміцнюють стінки судин, покращують обмін речовин і процес кровотворення.

В ягодах міститься велика кількість антиоксидантів. Смороду захищають організм від негативного впліву вільніх радикалів, запобігають розвитку серцево-судинних, ендокринних і онкологічних захворювань, передчасному старінню клітин.

Журавлина багата органічними кислотами, кожна з яких має свою позитивну дію на організм. Урсоловая кислота запобігає утворенню каменів у нирках, бензойна знижує в'язкість крові та допомагає боротися із запальними захворюваннями.

У соку журавлині багато цукру й фруктози, а також полісахаридів, особливо пектину. Він покращує метаболізм, активізує перистальтику і нормалізує мікрофлору кишківника, очищає організм від токсичних сполук, стимулює кровообіг.

Також в соку журавлини багато важливих для організму мікроелементів: залізо, кальцій, калій, магній, фосфор, натрій, марганець, мідь, йод, магній та ін.

При яких захворюваннях рекомендується пити журавлинний сік

Натуральний сік журавлини має жарознижувальну, протизапальну і загальнозміцнювальну дію, тому з успіхом використовується для лікування простудних захворювань.

Журавлинний сік нейтралізує хвороботворні мікроби, включаючи стафілококи, стрептококи й кишкову паличку. Сік створює непридатну для їх життя середовище, тому показаний при циститі та інших захворюваннях сечовивідних шляхів.

Доктора рекомендують приймати сік журавлини при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, запаленнях підшлункової залози та гастритах, викликаних зниженою кислотністю.

Сік з журавлини можна використовувати для полоскання ротової порожнини та горла для профілактики ангін, карієсу, пародонтоз і запалення ясний.

Журавлинний сік допомагає зменшити жирові відкладення, знижує рівень цукру і шкідливого холестерину в крові. Водночас він підвищує рівень корисного холестерину. Завдяки цьому, знижується ризик утворення тромбів, виникнення ішемічної хвороби серця, ішемії мозку, інфаркту міокарда.

Оскільки журавлинний сік має легкий сечогінний ефект, з його допомогою можна м'яко знизити високий артеріальний тиск.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner