-17%

700 ₴
581 ₴
Показати оптові ціни
Мигдальне борошно ― це мигдальний горіх (солодкий) подрібнений до певної фракції, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай, мигдальне борошно необхідне для приготування випічки горіхових начинок, пісочно-горіхових та білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, воно нерідко використовується в якості добавки для багатьох видів тіста. З мигдальним борошном нерідко готують мигдальний крем – відмінну начинку для тарталеток і булочок.
Також, мигдальне борошно застосовується в складі соусів і супів, які традиційні для середземноморської кухні. Завдяки мигдальному борошну консистенція страв стає більш густою. Дуже важливий з аспектів використання мигдальної муки це те, що в ньому зберігаються практично всі корисні властивості горіхових ядер, а також їх делікатний аромат і тонкий смак.

Без використання мигдального борошна просто неможливо уявити собі приготування багатьох десертів, які стали класикою кондитерської справи: приміром, неймовірно ніжні тістечка макаронів, бісквіти женуаз і декуаз, грушевий пиріг з франжипаном, а також Chateau Pithiviers ― знаменитий французький листковий пиріг.
Ще одним достатком мигдального борошна є те, що воно підходить для чутливих людей. Справа в тому, що алергіки часто реагують на глютен ― речовину, що міститься в виробах з інших видів борошна, тому мигдальний варіант чудово підходить в якості заміни згаданим продуктам.
Калорійність мигдального борошна становить 635 ккал в розрахунку на 100 грамів.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту:
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт !
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Targroch |
| Країна виробник | Польща |
| Ґатунок | Вищий |
| Упаковка | Пакет |
| Вага | 1 кг |
| Культура | Мигдаль |