950 ₴
836 ₴
Показати оптові ціниТільки свіжа продукція з тривалим терміном придатності
Дуже швидке відправлення та доставка по Україні
Найкраща якість на ринку від європейського виробника
Продукт сертифікований та допущений до використання на ринку ЄС
Завжди в наявності!
Псилліум - це порошок з лушпиння насіння подорожника Plantago ovata (подорожник яйцеподібний, ісфагула) - синонім псиліум (psyllium), водорозчинне, харчове волокно.
Дія Псилліуму спрямована на зниження рівня цукру в крові при його підвищенні. Таким чином цей препарат покращує вуглеводний обмін в організмі і попереджає розвиток діабету 2 типу та його наслідків. Харчові волокна на час вступу в кишечник починають набухати, утворюючи своєрідну слизову масу. Ця маса виводить з організму різноманітні токсини, оскільки є досить сильним ентеросорбентом. За це Псилліум отримав назву "мітла для кишечника". Крім того, його дія спрямована на обволікання стінок травного тракту, загоєння виразок та ерозій на них та прискорення лікування різних захворювань.
Цей маловідомий у нашій країні суперфуд має унікальний склад. 80-85% псіліуму – розчинна клітковина, а значить, він вкрай корисний для мікрофлори кишечника. Така клітковина може уповільнювати перетравлення та засвоєння жирів та вуглеводів. При її прийомі секреція інсуліну сповільнюється, внаслідок чого не відбувається набір непотрібної ваги. Адже, як відомо, надлишок інсуліну в крові спричиняє відкладення жиру в організмі.
Псилліум (лушпиння насіння подорожника) psyllium
Волокна псіліуму ефективно знижують рівень холестерину в крові. Вживання псилліум-збагачених хлібних злаків разом із цільнозерновою вівсянкою лише посилить даний ефект. Розчинне волокно, що міститься в подорожнику, значно скорочує абсорбцію холестерину і жовчних кислот з кишечника, що, у свою чергу, призводить до зниження рівня холестерину в крові.
Головна властивість псилліуму, що робить його найважливішим інгредієнтом низьковуглеводної та безглютенової випічки, - його здатність вбирати вологу і перетворюватися на гелеподібну масу. Саме тому важливо, щоб маса вийшла однорідною, як гель, а не «розшаровувалася».
Один грам борошна з Псіліум вбирає 45 мілілітрів води! А випічка з ним виходить дуже пористою та повітряною.
Що стосується вафель (їх я роблю з псилліумом найчастіше, тому що це швидко і результат чудовий), то вони виходять з хрусткою скоринкою, невологі, пишні та пористі.
Фактично псилліум замінює у випічці клейковину (глютен), тому, додавши його, ви можете сміливо спекти тонкі млинці, наприклад, з гречаного борошна (без клейковини це зробити можна навряд чи – не вистачає еластичності, і вони рвуться). Також рекомендую додавати псилліум у випічку з мигдального, кокосового, кунжутного борошна, це значно покращить структуру.
Додавати псилліум рекомендують також і для того, щоб збагатити виріб клітковиною (так часто роблять в Європі, там продається в супермаркетах, а в складі дієтичної випічки він нерідко зустрічається). Навіщо ще? Та просто щоб зменшити кількість борошна, звівши її до мінімуму, але зберегти структуру та консистенцію.
Видатна властивість силіуму - не змінювати смак вихідних продуктів. Тому сміливо можете використовувати його замість яєць при випіканні і приготуванні їжі, для згущення супів і соусів. Псиліум можна додати до ранкової вівсянки та змішати з панірувальними сиxapями, щоб придати консистенцію котлетам, мясним рулетам і іншим стравам із фаршу. Він не тільки збереже від розвалювання, але і збагатить страву цінною клітковиною, якої не вистачає м'ясу.
Загалом, псилліум - ефективний засіб проти запорів, ожиріння та порушень травної системи. Його можна просто, як ліки, приймати по 0,5-1,5 столової ложки зі склянкою води, знежиреного молока або кефіру, один або два рази на день.
Чи допомагає псиліум схуднути?
Ніяких чарів немає. Πсіліум працює, тому що практично не містить ĸaлopій, покращує травлення, ĸoнтpoлює рівень цукру в ĸpoви і надає почуття ситості. Одна чайна ложка псиліуму містить 0.6 калорій. Найскладнішим завдання пpи дотриманню будь-яких дієт пo зниженню ваги є ĸoнтpoль нaд aпeтитoм. Лушпиння пoдopoжниĸa допомагає забезпечувати ситість і сприяє підвищенню споживання жирів. Hабухаючи в кишечнику, воно продовжує відчуття ситості додатково на цілу годину після їжі.
З іншого боку, воно позбавляє вac від декількох шлaĸoвыx ĸілoгpaмм. Подоьається нам чи ні, але ми нocимо в cобі велику лишнию вагу в фopмі фeĸaлій. Лушпиння псиліуму oчиcтит ĸишeчниĸ і дacть нам відуття лeгĸocті
По мірі того як псиліум переміщується через систему травлення він вбирає в себе воду та токсини, які ми щоденно отримуємо з їжою. Зазвичай ці шкідливі хімічні речовини всосуються у кров і розносяться по тілу. Так що очищення організму це ще один чудовий бонус, який принесе Вам лушпиння подорожника
Склад:
Споживча вартість | в 100 грамах продукту | в порції 50 грам | Калорій в 50 грамах продукті |
Енергетична цінність | 1483 kJ/353 kcal | 742 kJ/177 kcal | 9% |
Жири | 0 | 0 | 0 |
Жи́рні кисло́ти | 0 | 0 | 0 |
Вуглеводи | 88 g | 44 g | 17% |
Цукри | 0 g | 0 g | 0 g |
Харчові волокна | 75 g | 38 g | - |
Білок | 0 g | 0 g | - |
Сіль | 0,02 g | 0,01 g | <1% |
Натисни тут щоб перейти на наш сайт
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Targroch |
Упаковка | Пакет |
Застосування препарату | для травлення та ШКТ, для жовчовивідних шляхів та жовчного міхура, при схудненні, при діабеті |
Для поліпшення | кровообігу, обміну речовин, регенерації |
Властивості | контроль апетиту, живлення |
псиліум | |
псиліум | псиліум |
псиліум | псиліум |
Псиліум | |
Псиліум | Псиліум |
псилліум | |
псилліум | псилліум |
лушпиння подорожника | |
лушпиння подорожника | лушпиння подорожника |
лушпиння подорожника | лушпиння подорожника |
псиліум лушпиння насіння подорожника | |
псиліум лушпиння насіння подорожника | псиліум лушпиння насіння подорожника |
Цілісна лушпиння насіння подорожника | |
Цілісна лушпиння насіння подорожника | Цілісна лушпиння насіння подорожника |
Псиліум лушпиння подорожника | |
Псиліум лушпиння подорожника | Псиліум лушпиння подорожника |
psyllium husk | |
psyllium husk | psyllium husk |
псиліум подорожника | |
псиліум подорожника | псиліум подорожника |