На сьогоднішній день існує безліч модифікацій гострої китайської приправи, з заміною деяких спецій і з різними їх пропорціями, але в будь-якому випадку, ця суміш прянощів надає стравам сильну гостроту, і значно посилює їх аромат.
Китайські спеції - це суміш смаків, натхненна східними традиціями, яка подарує інтригуючі і багатогранні враження. Незвичайне поєднання смаків перетворює повсякденне приготування їжі в екзотичну пригоду.
Китайська приправа ідеально підходить для будь-яких страв
Суміш китайських спецій асоціюється в першу чергу з гарячими стравами. Однак вона також відмінно підійде до курки або фрикадельок в якості холодної закуски.
Склад: сіль, коріандр, імбир, гострий перець, пажитник, кориця, цукор, кукурудза, куркума, кмин, фенхель, кардамон, білий перець, перець чилі, натуральний барвник - олеорезин куркуми.
Найкраще використовувати її для:
- смаженої локшини і рису з начинкою;
- гострих супів в азіатському стилі - як оксамитові креми, так і бульйони з локшиною, м'ясом та іншими добавками;
- тушкованих страв, в які можна додати пряні інгредієнти і куряче м'ясо, наприклад, ананас і солодкий перець добре поєднується з медовим соусом.
Користь гострої китайської приправи
Гострі спеції укупі з підсилювачем смаку і пряними травами надають страві апетитний аромат, підвищують секрецію шлункового соку, сприяючи кращому засвоєнню їжі, і покращують апетит.
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт !