4 399 ₴
Показати оптові ціниБрускетта - одна з найпоширеніших, простонародних італійських закусок, так зване «антипасто», то, що подається перед основною стравою. Італійське слово bruschetta походить від bruscare, що означає «запікати на вугіллі».
Склад і корисні властивості брускетти
Хімічний склад брускетти з різними наповнювачами буде відрізнятися, тому беремо класичну брускетту з часником і оливковою олією.
Отже, в вітамінно-мінеральному комплексі брускетти представлені: холін, вітаміни: В1, В2, В6, В9, В12, D, Е, Н і РР, а також калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, хлор і сірка, йод, хром, фтор, молібден, бор і ванадій, олово і титан, кремній, кобальт, нікель і алюміній, фосфор і натрій.
Склад: томат, часник, базилік, орегано, солодкий перець, кукурудза, натуральний колір - екстракт перцю. Продукт не містить солі.
Традиційно італійці подають брускетту з помідорами і зеленим базиліком, в сезон овочів більше нічого і не потрібно. Коли помідори вже не такі запашні, на брускетту йде рукола в компанії ростбіфу і бальзамічного оцту, або креветки з м'яким сиром, чи козячий сир з листям свіжого шпинату.
Брускетта може бути з грибами і яловичиною з соусом песто, з пармскою шинкою і пекоріно, томатами в будь-яких варіаціях.
Закуска дійсно легка, виручає після свят, тому що хліб можна використовувати навіть підсохлий, а в начинку йде все, що залишилося від вчорашнього обіду.
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт !
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип спецій | Суміш прянощів |
Вага | 10000 г |