1 632 ₴
Показати оптові ціниЦибуля порей сушена пластівці 10х10 мм 5 кг, PL
Цибуля-порей відноситься до сімейства цибулевих, однак, на відміну від звичної нам ріпчастої цибулі, смак у неї менш різкий і солодший. У кулінарії використовуються зелені стебла і білі цибулини цибулі-порей, верхні стебла не використовуються.
У цибулі-порей, як і в більшості овочів, міститься багато корисних речовин: вітаміни групи В, вітамін С, велику кількість калію, а також фосфор, кальцій, магній, натрій.
Цибуля-порей корисна при порушеннях травлення, при підвищеному тиску, при артриті та подагрі.
Цибуля-порей відноситься до низькокалорійних продуктів, тому рекомендована тим, хто стежить за фігурою і дотримується дієтичного харчування.
Найцікавішим і унікальну властивість цибулі-порею є здатність при зберіганні підвищувати кількість аскорбінової кислоти в вибіленої частини більш ніж 1,5 рази. Такою особливістю не володіє жодна інша овочева культура.
У цибулі великий вміст кальцію, фосфору, заліза, магнію і сірки. Крім того, завдяки величезній кількості солей калію, цибуля-порей має сечогінну дію, а також корисна при цинзі, ожирінні, ревматизмі і подагрі.
Цибулю рекомендують вживати при сильній психічній або фізичній перевтомі. Порей здатна підвищувати апетит, покращувати роботу печінки і позитивно впливати на травний тракт.
Цибуля-порей в свіжому вигляді в основному складається з води, тому її можна назвати низькокалорійною. При цьому вона швидко втамовує голод, незважаючи на низьку енергетичну цінність, має гарний смак і ніжну консистенцію.
Додавання даної спеції в страви гарантує не тільки придбання незвичайних смакових якостей, але і наповнення їжі корисними речовинами: вітамінами В6 і С, мінеральними речовинами (магній, калій, фосфор, кальцій), ефірними маслами.
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт !
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вага | 5000 г |