8 037 ₴
Показати оптові ціниПечериці – це один з найпопулярніших видів грибів. І не дивно, адже з них можна приготувати безліч різноманітних страв, вони смачні і доступні для більшості людей.
У всьому світі їх використовують для приготування величезного різноманіття страв. Культивувати їх почали в XIX столітті. Складно сказати точно в якій країні вперше спеціально виростили ці гриби. Прийнято вважати, що це сталося в Італії або у Франції, де високо цінуються корисні властивості печериць. Поступово гриби завозили в різні куточки світу.
Як вживати?
Цілі сушені гриби можна приготувати так само, як і свіжі гриби. Після замочування у воді вони набувають м'якість, а смак, як і у будь-яких видів грибів, стає більш виразним і насиченим.
Склад: 100% печериці сушені.
Користь печериць
Цей вид грибів по кількості білку можна порівняти з деякими видами м’яса. Тому вони корисні для тих, хто дотримується вегетаріанської дієти і, звичайно ж, допускає вживання грибів.
Польза шампиньонов
Основною перевагою грибів є наявність в них близько 20 видів амінокислот, у тому числі і незамінних. Йдеться про метіонін, цистеїн, триптофан, треонін, лізин і інших. Ці речовини відіграють важливу роль в організмі людини, адже вони є основним будівельним матеріалом для білку. А білок допомагає нарощувати м’язову масу.
Внаслідок цього, гриби можна назвати незамінним джерелом у харчуванні спортсменів. І на додаток до цього, вони низькокалорійні.
Що стосується вітамінів, то печериці мають в складі вітаміни групи В. Вони допомагають зберегти шкіру, нігті і волосся здоровими, а також зміцнюють нервову систему, усувають головні болі і втому. Природою все продумано до дрібниць і тому в грибах також є такий мікроелемент, як залізо, який допомагає засвоюватися вітамінам групи В.
Гриби позбавлені жирів і цукру. Тому їх можна включати в раціон людям, що страждають на цукровий діабет, і таким чином, організм насичуватиметься необхідними вітамінами і мікроелементами без шкоди для здоров’я. Тим більше що гриби багаті на
цинк, який є корисним для діабетиків, оскільки сприяє загоєнню ран.
Печериці також містять вітаміни Е і D. Перший має значну антиоксидантну дію, а другий – потрібен для нормального росту, адже його дефіцит може призвести до руйнування кісток і зубів, рахіту. Вітамін D ще і допомагає засвоюватися фосфору, який також є присутнім в цих грибах.
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип продукції | Сушені |
Вид грибів | Печериці |
Тип | Фасовані |
Вага | 5000 г |