6 637 ₴
Показати оптові ціниПечериці – це один з найпопулярніших видів грибів. І не дивно, адже з них можна приготувати безліч різноманітних страв, вони смачні і доступні для більшості людей.
У всьому світі їх використовують для приготування величезного різноманіття страв. Культивувати їх почали в XIX столітті. Складно сказати точно в якій країні вперше спеціально виростили ці гриби. Прийнято вважати, що це сталося в Італії або у Франції, де високо цінуються корисні властивості печериць. Поступово гриби завозили в різні куточки світу.
Як вживати?
У подрібненому вигляді вони не вимагають тривалого замочування, як традиційні сушені гриби. Досить при варінні додати подрібнені гриби в соус або бульйон. Також можна використовувати невелику кількість за смаком.
Їх варто використовувати як доповнення до домашньої піці або запіканок, або як начинку для пікантних тортів. Вони також відмінно підійдуть до соусів і тушкованих страв і навіть в якості інгредієнта для супу.
Склад: 100% печериці сушені мелені.
Користь печериць
Цей вид грибів по кількості білку можна порівняти з деякими видами м’яса. Тому вони корисні для тих, хто дотримується вегетаріанської дієти і, звичайно ж, допускає вживання грибів.
Основною перевагою грибів є наявність в них близько 20 видів амінокислот, у тому числі і незамінних. Йдеться про метіонін, цистеїн, триптофан, треонін, лізин і інших. Ці речовини відіграють важливу роль в організмі людини, адже вони є основним будівельним матеріалом для білку. А білок допомагає нарощувати м’язову масу.
Внаслідок цього, гриби можна назвати незамінним джерелом у харчуванні спортсменів. І на додаток до цього, вони низькокалорійні.
Що стосується вітамінів, то печериці мають в складі вітаміни групи В. Вони допомагають зберегти шкіру, нігті і волосся здоровими, а також зміцнюють нервову систему, усувають головні болі і втому. Природою все продумано до дрібниць і тому в грибах також є такий мікроелемент, як залізо, який допомагає засвоюватися вітамінам групи В.
Гриби позбавлені жирів і цукру. Тому їх можна включати в раціон людям, що страждають на цукровий діабет, і таким чином, організм насичуватиметься необхідними вітамінами і мікроелементами без шкоди для здоров’я. Тим більше що гриби багаті на
цинк, який є корисним для діабетиків, оскільки сприяє загоєнню ран.
Печериці також містять вітаміни Е і D. Перший має значну антиоксидантну дію, а другий – потрібен для нормального росту, адже його дефіцит може призвести до руйнування кісток і зубів, рахіту. Вітамін D ще і допомагає засвоюватися фосфору, який також є присутнім в цих грибах.
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип продукції | Сушені |
Вид грибів | Печериці |
Тип | Фасовані |
Вага | 5000 г |