2 579 ₴
Показати оптові ціниПетрушка листя сушені 3-3 мм, сушена петрушка 5 кг, PL
Петрушка містить безліч вітамінів і мікроелементів - аскорбінову і нікотинову кислоту, тіамін, каротин, рибофлавін, ретинол, флавоноїди і фітонциди, а також калій, кальцій, магній, залізо, фосфор.
Петрушка відома своїми протизапальними і сечогінними властивостями. Її рекомендують вживати для зміцнення ясен, поліпшення апетиту і травлення, а також виведення солей з організму.
Петрушка широко використовується в українській, бразильській, близькосхідній, середземноморській та американській кухні. Коріння і свіжі або сухе листя петрушки часто використовують для ароматизації страв і приготування консервації. Петрушка в сухому або свіжому вигляді - одна з найпопулярніших приправ.
Зелень петрушки - популярний інгредієнт різних салатів і закусок, її додають у бульйони, супи і борщі, м'ясні і рибні страви. Зелень подають разом з картоплею, рисом, додають в рагу, соуси, запіканки і омлети. Відомий італійський соус гремолата також роблять з петрушки.
Корисні властивості сушеної петрушки не поступаються свіжої. У ній присутні всі речовини, властиві зелені, тільки що зірваної з грядки. У ній містяться:
Якщо використовувати в меню цю приправу кожен день, у людини покращиться апетит, налагодиться робота шлунково-кишкового тракту, підвищиться увага, стабілізується робота нирок і багато іншого.
У петрушці міститься фолієва кислота, з цієї причини її радиться включити в раціон вагітним жінкам.
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип спецій | Петрушка |
Вага | 5000 г |