1 809 ₴
Показати оптові ціниПастернак — овочева пряно-смакова рослина сімейства селерових. Це дворічна рослина, яка в перший рік нарощує корінь, а на другий рік квітує та дає насіння. Дикий пастернак поширений на лугах і лісових галявинах усього континенту Євразії.
Наукова назва рослини походить від латинського слова «pastus», що означає «їжа», а все завдяки тому, що до появи картоплі цей коренеплід був широко поширеною їжею європейців. У різних регіонах України його називали білий корінь, козелець, польовий борщ, що свідчить про давнє застосування пастернаку в українській національній кухні.
Як вживати
Велика перевага сухих овочів в тому, що вони одразу готові до вживання. Не потрібно готувати або чистити їх. Просто додайте до страви кілька кубиків і вона готова!
При контакті з водою пастернак вивільняє свій смак і аромат. Не забудьте зберігати його в сухому місці, в герметичній упаковці.
Склад: 100% кубики кореня пастернаку.
Користь пастернаку для організму
Рослина позитивно позначається на роботі шлунково-кишкового тракту, так як характеризується обволікаючі властивості, стимулює перистальтику, виведення шлаків і токсинів з організму.
При його вживанні можна позбутися від виникнення кишкових кольок. Включення пастернаку в раціон сприяє нормалізації роботи нервової системи. Також відзначається поліпшення стану судин при його регулярному вживанні.
Він входить до складу засобів від вітіліго, стенокардії, алопеції. У рослині присутні ефірні олії, які стимулюють продукування шлункового соку і ферментів, що сприяють травленню. Завдяки цьому поліпшується процес перетравлення.
Застосування рослини сприяє усуненню запалення в жовчному міхурі. Низька калорійність дозволяє вживати його при боротьбі із зайвою вагою. Можна зустріти рекомендації щодо вживання пастернаку при зниженому життєвому тонусі і лібідо.
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вага | 5000 г |
Склад | Пастернак (корінь) |