318 ₴
Показати оптові ціниКокосовий цукор 1 кг, PL
Органічний кокосовий цукор є корисною альтернативою звичному білому цукру і має низький глікемічний індекс.
Кокосовий або пальмовий цукор - традиційний продукт, приготований з нектару кокосових суцвіть. Кокосовий цукор надає стравам і напоям приємний смак.
Крім сахарози, фруктози і глюкози кокосовий цукор містить корисні вітаміни (C, В1, В2, В3, В6, В8), мінерали (калій, магній, цинк і залізо) і 16 амінокислот. Цукор має низький глікемічний індекс.
Це означає, що глюкоза всмоктується повільно, даючи поступовий і постійний підйом енергії в організмі, на відміну від звичайного цукру.
Кокосовий цукор в невеликих кількостях рекомендується тим, у кого є схильність або тим, хто страждає на діабет, так як він дозволяє уникати порушення рівня глюкози.
Спосіб вживання: кокосовий цукор використовується в якості натурального підсолоджувача в будь-яких стравах.
Користь від вживання кокосового цукру:
Так як такий тропічний підсолоджувач має значну калорійністю, то він відповідно підвищить загальну калорійність вживаних страв.
Якщо вживати такий цукор в кількостях рівних або менших кількості раніше споживаного білого рафінаду, то буде позитивна динаміка у втраті ваги завдяки більш низькому глікемічниму індексу. Як відомо, чим нижче цей показник, тим довше не повернеться голод після прийому їжі.
У кулінарії найчастіше цей продукт використовується для приготування солодощів, десертів і випічки, роблячи смак страв яскравіше і надаючи їм новий формат.
Крем, глазур, начинки - все те, де ми використовуємо звичайний цукор, може бути приготовлений за участю кокосового. Пропорції зазвичай залишаються тими ж, так як за ступенем солоду і насиченості тропічний аналог нітрохи не поступається звичайному варіанту.
Щоб розглянути інші товари, перейдіть на наш сайт!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Вага | 1000 г |