1 957 ₴
Всім, хто розбирається в прянощах, відомий бадьян - середземноморська рослина, плоди якої мають впізнавану форму зірки. За своїми властивостями він дуже схожий на аніс, і навіть називається іноді зірчастим анісом.
Хімічний склад
За складом бадьян аналогічний анісу, і енергетична цінність його також дорівнює 337 ккал на 100 г сушених плодів. Половину її забезпечують вуглеводи, п'яту частину - білки, на 16% бадьян складається з рослинних жирів.
До чого додати мелений аніс?
Зазвичай популярність цієї прянощі зростає взимку. Не дивно, бо мелений аніс - відмінне доповнення до імбирних пряників та пирогів. У поєднанні з корицею, кардамоном і мускатним горіхом він стане відмінною сумішшю спецій. Аніс також додають в зігріваючі настоянки і напої.
На домашній кухні за його допомогою можна готувати різні торти, печиво та інші ласощі. Мелений аніс варто додавати в хліб не тільки в солодкий, але і в страви з птиці і солодкі соуси.
Метод використання
В торти і домашні солодощі варто додати мелений аніс, змішавши його з іншими інгредієнтами. Ви також можете додавати його в суміші спецій і ароматизувати глінтвейн, настоянки і навіть чай з ним.
Комплексное воздействие этих элементов на человеческий организм проявляется в оказании помощи при некоторых проблемах, особенно таких, как:
БАДЬЯН КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ І ВИКОРИСТАННЯ
СПИСОК КОРИСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ:
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип спецій | Аніс |
Вага | 5000 г |