326 ₴
Показати оптові ціниЖелатин харчовий натуральний 180 Bloom, желатин 180 блюм 500 г, Agnex
Натуральна білкова речовина, що отримується з кісток і хрящів тварин, яка в основному складається з колагену. Bloom 180 Gelatin - це свинячий желатин. Він широко використовується як на кухні, так і в харчовій промисловості. Параметром, що визначає якість желатину, є сорти Bloom - чим вищий сорт, тим більша твердість холодцю.
Застосування желатину:
Використовується як інгредієнт в кулінарії для приготування желе, цукерок, морозива, тортів, десертів та інших кондитерських виробів.
Технологічне призначення желатину:
Емульгатор, желюючий агент.
Користь для здоров'я желатину схожа з перевагами колагену, оскільки желатин містить ті ж амінокислоти. Желатин можна використовувати в складі харчових продуктів, біологічних добавок та косметики в якості гелеутворюючої речовини.
Основу желатину становить колаген - білок становить сполучну тканину організму, що забезпечує її еластичність та міцність. Саме ця речовина надає стравам з желатином такі фізичні властивості. Крім цього, до складу желатину входять білки, жири, вуглеводи, зола, крохмаль, макро та мікроелементи, серед яких калій, магній, натрій, кальцій, залізо, фосфор, a також амінокислоти та вітамін PP.
Желатин містить в собі речовини, що сприяють розвитку і зміцненню хрящів та сполучної тканини в організмі людини. Особливо він корисний при остеохондрозі, травмах суглобів, переломах кісток, тріщинах, вивихах та інших травмах, так як сприяє більш швидкому загоєнню та відновленню травмованих частин. Крім цього, желатин надає еластичності та міцності волоссю та нігтям. В складі желатину також міститься гліцин, який наповнює організм енергією та покращує розумову діяльність. Цей продукт має здатність поліпшувати обмін речовин та роботу серцево-судинної системи. Желатин також покращує обмінні процеси в організмі людини, зміцнює серцевий м'яз, шлунок і кишечник, а також нервову систему.
Желатин використовують не тільки в кулінарії, а й у домашній косметиці. Ця речовина володіє здатністю стягувати поверхню шкіри, що допомагає впоратися з проявами другого підборіддя. Оскільки в желатині є колаген, він допомагає впоратися з дрібними зморшками та покращує кровообіг шкіри. Крім цього, його можна використовувати в якості відбілюючого засобу, який допомагає впоратися з веснянками та пігментними плямами. На основі желатину можна приготувати багато різних косметичних засобів, наприклад, креми, маски і т. п.
Інструкція із застосування:
Пропорції залежать від бажаної міцності гелю. Температура використання 80-90 C, слід інтенсивно перемішувати. Не кип'ятити, це послаблює міцність гелю. Також можна налити холодну воду на кілька хвилин, щоб вона набухла, а потім нагріти до 80-90 С та ретельно перемішати.
Для отримання консистенції класичного желе рекомендується використовувати приблизно 3-5% желатину.
Основні | |
---|---|
Виробник | Agnex |
Країна виробник | Польща |
Вага | 500 г |
Тип | Желатин |