Продавець Інтернет-магазин здорового харчування, натуральної косметики, вітамінів та cуперфудів розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3338 відгуків
Інтернет-магазин здорового харчування, натуральної косметики, вітамінів та cуперфудів
+380 (97) 550-32-06
Кошик
Пектин цитрусовий 500 г, Agnex
влево
  • Пектин цитрусовий 500 г, Agnex, фото 3
  • Пектин цитрусовий 500 г, Agnex, фото 4
вправо

Пектин цитрусовий 500 г, Agnex

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

737 ₴

Показати оптові ціни
+380 (97) 550-32-06
Менеджер Юлія
Опис
Характеристики

Пектин цитрусовий 500 г, Agnex

Пектини, пектинові сполуки або пектинові речовини – це полісахариди, що складаються із залишків галактуронової кислоти. Наявні в рослинах та водоростях. Пектини знайшли своє застосування в харчовій промисловості в якості гелеутворюючих елементів та загусників.

Оскільки пектини володіють рядом корисних для людського організму властивостей, вони з успіхом застосовуються. Для отримання пектинових сполук в промислових кількостях найчастіше використовуються яблучні та цитрусові.

Очищений полісахарид входить у рецептуру наступних продуктів: фруктові та ягідні начинки для цукерок, желеподібні кондитерські вироби, зефір, пастила, мармелад, суфле, десерти, джем, конфітюр, варення, морозиво, соковмісні напої з м'якоттю, майонез, кетчуп, маргарин, консерви, дієтичне та дитяче харчування.

Пектин використовується для загущення джемів, варення і желе.

Склад: пектин, декстроза.

В цілому, корисні властивості пектину для організму оцінюються наступними якостями полісахариду:

  • зменшує кількість холестерину;
  • стабілізує перебіг обмінних процесів організму;
  • покращує якість загального та внутрішньоорганного кровотоку;
  • очищає організм людини від шлаків, токсинів, канцерогенів та інших шкідливих речовин;
  • нормалізує функціонування органів травного тракту;
  • активізує кишкову мікрофлору;
  • покращує всмоктування корисних речовин в кишечнику;
  • знижує ймовірність виникнення раку.

Пектин - компонент водорозчинних харчових волокон. Він природним чином зустрічається в клітинних стінках фруктів та овочів. Цей пектин з низьким вмістом цукру (амідований) отримують з цитрусових.

 

Інструкція по застосуванню:

Для приготування джему рекомендується використовувати 8-16 г пектину на 1 кг фруктів. Пектин розчинити в невеликій кількості води з температурою близько 60 градусів і додати в варення до кінця варіння або змішати з половиною склянки цукру і додати в варення до закінчення варіння.

Рецепт варення:

Підготувати 2 кг фруктів і 1 кг цукру, налити в підготовані фрукти півсклянки води та відварити. Пектин (30 г) змішати зі склянкою цукру і всипати в киплячі фрукти, інтенсивно помішуючи.

Варити 3-5 хвилин. В процесі приготування всипати решту цукру. Після того, як цукор повністю розчиниться, припиніть готування, додайте плоску чайну ложку лимонної кислоти - розчиненої у невеликій кількості гарячої води, ретельно перемішайте. Зберіть піну і гаряче варення розлийте по банках. Пастеризувати варення 20 хвилин.

Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт!

Основні
ВиробникAgnex
Країна виробникПольща
Вага500 г
ТипЗагущувач
Інформація для замовлення
  • Ціна: 737 ₴
Пектин цитрусовий 500 г, AgnexПектин цитрусовий 500 г, Agnex
Немає в наявності
737 ₴
+380 (97) 550-32-06
Менеджер Юлія

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner