700 ₴
574 ₴
Показати оптові ціниМигдальне борошно - це харчовий продукт, одержаний шляхом подрібнення мигдальних горіхів. Мигдальне борошно ще називають мигдальною пудрою або мигдальним порошком.
Мигдальне борошно використовується для приготування різних кондитерських виробів та десертів.
Мигдальна пудра зберігає в собі всі вітаміни та мінеральні елементи, які містяться в мигдальних горіхах. Мигдальний порошок дуже калорійний та поживний, тому вироби на його основі не будуть дієтичними.
Серед мінеральних речовин, що входять до складу мигдального борошна присутні калій, фосфор, магній, кальцій, залізо.
У великій кількості в мигдальному борошні міститься вітамін E, який є добрим антиоксидантом, що дозволяє захистити клітини організму від негативних впливів.
Крім цього вітамін E знижує рівень холестерину в організмі та підсилює імунітет. Також в мигдалевому борошні містяться вітаміни групи B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), які відіграють важливу роль в метаболізмі людини.
Мигдальне борошно підходить для випічки кексів та хліба. Також рекомендується використовувати для загущення супів і соусів.
Склад: 100% мелений бланширований мигдаль.
Чим корисне миндальне борошно для людини:
Чудово підходить для приготування бісквітів, різного виду тіста, горіхового крему, цукерок та тістечок. Середземноморські кулінари часто використовують мигдалеве борошно і при приготуванні перших та других страв, а не тільки десертів.
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт!
Основні | |
---|---|
Виробник | Agnex |
Країна виробник | Польща |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |