607 ₴
Показати оптові ціниНатрій карбоксиметилцелюлоза – хімічна речовина, яка зареєстрована як харчова добавка в групі стабілізаторів, згущувачів, емульгаторів. У міжнародній класифікації харчових добавок натрій карбоксиметилцелюлоза має індекс Е466.
Використовується як засіб для капсулювання, так як формує досить в'язкий колоїдний розчин.
Натрій карбоксиметилцелюлоза є аморфною речовиною без кольору, смаку та запаху, добре розчинна у воді, що має властивості слабкої кислоти.
Натрій карбоксиметилцелюлоза не розпадається під впливом сонячного світла, не розчинна в жирах рослинного і тваринного походження.
Добавка E 466, потрапляючи з харчами у ШКТ, не бере участі в обмінному процесі. Виводиться з організму в незмінному вигляді природнім шляхом.
Популярність добавки E 466 в найрізноманітніших сферах людської діяльності пояснюється можливістю вирішувати широкий ряд технологічних завдань шляхом штучного регулювання в'язкості:
В харчовій промисловості добавку використовують в якості згущувача й стабілізатора консистенції у продуктах швидкого приготування, соусах, морозиві, плавленому сирі тощо. Часто можна зустріти карбоксиметилцеллюлозу в складі кондитерських начинок, мармеладу, желе.
Застосування харчового клею CMC:
Спосіб приготування харчового клею.
Додайте 1 чайну ложку СМС без гірки у 30 мл теплої кип'яченої води та перемішайте. Потім дайте розчину постояти 2 години, і все готово.
Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт!
Основні | |
---|---|
Виробник | Agnex |
Країна виробник | Польща |
Вага | 1000 г |
Тип | Загущувач |