Продавець Інтернет-магазин здорового харчування, натуральної косметики, вітамінів та cуперфудів розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
3133 відгуків
Інтернет-магазин здорового харчування, натуральної косметики, вітамінів та cуперфудів
+380 (97) 550-32-06
Кошик
CMC (Карбоксиметилцелюлоза натрію) E 466, харчовий цукровий клей КМЦ 1 кг, Agnex
влево
  • CMC (Карбоксиметилцелюлоза натрію) E 466, харчовий цукровий клей КМЦ 1 кг, Agnex, фото 2
  • CMC (Карбоксиметилцелюлоза натрію) E 466, харчовий цукровий клей КМЦ 1 кг, Agnex, фото 3
вправо

CMC (Карбоксиметилцелюлоза натрію) E 466, харчовий цукровий клей КМЦ 1 кг, Agnex

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

607 ₴

Показати оптові ціни
+380 (97) 550-32-06
Менеджер Юлія
Опис
Характеристики

CMC (Карбоксіметилцелюлоза натрію) E 466, харчовий цукровий клей КМЦ 1 кг, Agnex

Натрій карбоксиметилцелюлоза – хімічна речовина, яка зареєстрована як харчова добавка в групі стабілізаторів, згущувачів, емульгаторів. У міжнародній класифікації харчових добавок натрій карбоксиметилцелюлоза має індекс Е466.

Використовується як засіб для капсулювання, так як формує досить в'язкий колоїдний розчин.

Натрій карбоксиметилцелюлоза є аморфною речовиною без кольору, смаку та запаху, добре розчинна у воді, що має властивості слабкої кислоти.

Натрій карбоксиметилцелюлоза не розпадається під впливом сонячного світла, не розчинна в жирах рослинного і тваринного походження.

Добавка E 466, потрапляючи з харчами у ШКТ, не бере участі в обмінному процесі. Виводиться з організму в незмінному вигляді природнім шляхом.

Популярність добавки E 466 в найрізноманітніших сферах людської діяльності пояснюється можливістю вирішувати широкий ряд технологічних завдань шляхом штучного регулювання в'язкості:

  • модифікація молекули речовини дозволяє створювати розчини різного ступеня густоти;
  • з підвищенням температури в'язкість зменшується без утворення гелю;
  • в'язкість зростає при pH менше 3 одиниць, зменшується при показнику вище 10;
  • в залежності від виду розчини можуть мати тиксотропні або псевдопластичні властивості.

В харчовій промисловості добавку використовують в якості згущувача й стабілізатора консистенції у продуктах швидкого приготування, соусах, морозиві, плавленому сирі тощо. Часто можна зустріти карбоксиметилцеллюлозу в складі кондитерських начинок, мармеладу, желе.

Застосування харчового клею CMC:

  • Використовується для склеювання елементів при ліпленні фігур.
  • Його додають в цукрову масу або перетворюють на цукровий клей.
  • З нього роблять пластикову глазур, хліб без глютену, морозиво, заправки для салатів тощо.

Спосіб приготування харчового клею.

Додайте 1 чайну ложку СМС без гірки у 30 мл теплої кип'яченої води та перемішайте. Потім дайте розчину постояти 2 години, і все готово.

Щоб розглянути інші наші товари, перейдіть на наш сайт!

Основні
ВиробникAgnex
Країна виробникПольща
Вага1000 г
ТипЗагущувач
Інформація для замовлення
  • Ціна: 607 ₴
CMC (Карбоксиметилцелюлоза натрію) E 466, харчовий цукровий клей КМЦ 1 кг, AgnexCMC (Карбоксиметилцелюлоза натрію) E 466, харчовий цукровий клей КМЦ 1 кг, Agnex
Немає в наявності
607 ₴
+380 (97) 550-32-06
Менеджер Юлія

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner