Сушені овочі
Сушені овочі
Сушіння відбувається при знижених температурах (до 80°C) або природним чином. Тому в сухопродуктах залишається більшість корисних речовин, а частіше їх концентрація навіть зростає через відсутність води.
Сушену моркву, гриби, зелень зручно додавати в супи. Висушені овочі легкі, їх можна брати в походи.
З-за грубої структури і клітковини сушені плоди стимулюють кишечник і покращують травлення. мінерали, які збереглися зміцнюють судини і допомагають роботі серця.
Сухі плоди заповнюють нестачу вітамінів і мінералів в зимовий період, покращують стан шкіри, волосся, допомагають боротися з втомою.
- 227 грн.Под заказ Оптом и в розницу
- 438 грн.Под заказ Оптом и в розницу