537 ₴
Показати оптові ціниСироп з агави BIO (темний) органічний 1200 г, Vitline
Сироп агави — це унікальний за своїми властивостями продукт, який набув поширення у нас завдяки його доступності та відносній дешевизні.
Сироп агави відмінна заміна білому цукру. Він майже у 1,5 рази солодший за цукор, тому досить невеликої кількості, щоб насолодитися його солодким смаком без зайвих калорій. Він легко розчиняється в холодній і теплій воді, тому ідеально підходить для підсолоджування кави, чаю, холодних напоїв або приготування їжі. Сироп можна також використовувати для випічки, але пам'ятайте, що він швидко підрум'янюється.
Застосування: замість цукру для йогуртів, заправок для салатів, десертів.
Натуральна, органічна агава збиралася традиційно в Мексиці протягом сотень років. Її нектар має досить низький глікемічний індекс, і навіть невелика його кількість дає більш солодкий смак, ніж така ж кількість звичайного цукру. Тому його часто використовують в якості підсолоджувача (замінника цукру).
Агава також містить фітохімікалії – сапоніни і фруктани, які надають позитивний вплив на імунну систему людини. Один з цих фруктанів відомий як інулін – органічна речовина з полісахаридів, з надзвичайно низьким впливом на цукор в крові та рівень холестерину. Він оберігає організм від різкого стрибка рівня цукру в крові. Завдяки цьому ферменту важливою дієтичною властивістю нектару є його низький глікемічний індекс – тому сироп агави при діабеті припустимий, але тільки в дуже невеликих кількостях.
Стародавні ацтеки навіть використовували нектар як загоювальний бальзам для ран. Більш того, речовини, отримані з блакитної агави, мають багато інших корисних властивостей. Наприклад, їх використовують проти проблем з товстою кишкою, таких як виразковий коліт, синдром роздратованого кишечника.
Агава також містить величезну кількість амінокислот та алкалоїдів, які беруть участь в синтезі білка. Дослідження показують, що мінімально оброблена агава дійсно дає організму корисні поживні речовини та може навіть запобігти деяким хронічним проблемам.
Заміна в щоденному раціоні цукру таким сиропом сприяє:
Багато в будь-якому випадку не потрібно: нектар агави солодше цукру майже вдвічі та при цьому його мінімальне, дозоване вживання не підвищує загальну калорійність страв. Дуже зручно в раціоні всіх прихильників активного життя - «повільні» вуглеводи ефективніші для тривалого підтримання енергії і на довше зберігають почуття ситості.
Цей органічний цукрозамінник неодмінно стане в нагоді ласунам, які не уявляють своє меню без солодких страв. Ним підсолоджують кулінарну випічку, десерти, додають до млинців і в каші – достатньо 1 чайної ложки. Або пари крапель до трав'яному чаю – як радить один з шанувальників нектару.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Об`єм | 1200 мл |
Смак | Агава |
Упаковка | Скляна пляшка |